woensdag 11 mei 2016

Lash, lashes, lushes!

Een frisse of hypnotiserende blik, wie wil dat nu niet? Vergeet oogschaduw en eyeliner, wij concentreren ons hier op de wimpers! Blink blink blink...
Bij Le Visage hebben we verschillende methodes om jou een betoverende blik te geven!

Wimperlift
Heb je wimpers die recht vooruit of naar beneden groeien? Is een gewone wimperkruller geen oplossing voor jou? Probeer dan de wimperlift bij Le Visage! Je eigen wimpers worden gelift met behulp van een permanente gel en siliconenpads. Tegelijkertijd worden de wimpers ook gekleurd. Het leuke is dat de behandeling goed is voor 9 tot 12 weken! No mascara or wimperkrultang needed!

Wimperextentions
Altijd al superlange wimpers willen hebben? Dé truc van het moment is de wimperextension. Hollywood is er wild van. En jij? Sterren als Jennifer Lopez en Madonna zijn weg van de wimperextensions. Je moet wel rekenen op een uurtje werk voor een dergelijke behandeling. Er worden namelijk maar liefst tachtig losse wimpertjes één voor één met een pincetje aan de wimper vastgelijmd. Maar het resultaat is verbluffend! Eindelijk die bambi look die je altijd al wilde hebbenn. De verlenging houdt ongeveer twee maanden. De haartjes groeien namelijk gewoon mee en vallen er vanzelf uit. Er wordt wel aangeraden om elke drie weken terug te gaan voor een opvulling. Let wel op dat je geen waterproof mascara meer gebruikt of een product op basis van olie. Anders zul je je sexy look sneller kwijt zijn dan verwacht!

Wimpertrosjes
Bij wimpertrosjes worden kleine plukjes wimper met een vrij sterke lijm op de eigen wimperhaartjes geplaatst die u een compleet andere, natuurlijke uitstraling met prachtige ogen geeft. U kunt naar eigen keuze en smaak kiezen voor korte, middel of lange wimperverlenging. Met deze behandeling kan u zwemmen, sporten, douchen, slapen enz. U heeft geen mascara meer nodig. De wimpers blijven gegarandeerd 2 weken lang zitten.

Welke wil jij wel eens uitproberen?
xoxo
Le Visage