woensdag 4 mei 2016

Let us make you Blush!

Ken jij 'm al? Blush Academy? DE academie voor alle beauty en fashion goeroe's om de kneepjes van het vak te leren. Van make-upartist, hairstylist tot fashion stylist; je kan er alles leren van enkel de beste in de branche!

Onze eigen Caroline Rigo is niet alleen mede-oprichter van Blush Academy maar geeft er ook les aan de make-upartists to be! 'Je passie delen met anderen is één van de leukste dingen die je kan doen,' zegt ze. Dat geloven we dan ook maar al te graag! De school biedt onder het motto: 'Do what you love and love what you do' verschillende formules aan zodat iedereen in staat is om hun favoriete opleiding te volgen.

De school begon met het aanbieden van halfjaarlijkse opleidingen. Eentje voor fashion styliste en eentje voor make-up artiesten. Eén avond per week, gedurende drie uurtjes worden de studenten op een praktische manier opgeleid tot echte professionels.

Weinig tijd doorheen het schooljaar?  Dan zijn de summerclasses zeker iets voor jou.
Leer gedurende drie weekenden alles wat je moet weten over make-up en fashion. Het eerste weekend leren ze je alle basics en hoe je met je cliënt moet omgaan. Het tweede weekend ga je je creativiteit leren gebruiken en op een gezicht zetten. Het laatste weekend wordt je omgetoverd tot een echte make-up artiest en werk je aan het perfectioneren van je techniek.


Naast een academie heeft Blush ook een agency waar je aan de slag kan gaan nadat je bent afgestudeerd of je kan er stage lopen tijdens je opleiding om er ervaring op te doen!

Iets voor jou? Bezoek dan zeker hun website en schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

xoxo Le Visage