woensdag 30 maart 2016

UnpluggedTrouwen gaat nog steeds over het vastleggen en vieren van de liefde die twee mensen voor elkaar voelen. De manier waarop we dat doen, vullen we in met onze eigen persoonlijk touch. DE nieuwste trend is wedding unplugged!

Altijd leuk als je je bruiloft ziet verschijnen op sociale media vanuit verschillende standpunten. Maar zijn die mensen dan wel van de dag zelf aan het genieten? Voordat ze de juiste instagramfoto hebben genomen van jullie heerlijke hoofdgerecht, is het koud. Ze staan jouw openingsdans te filmen maar merken niet op dat je oma naast hen tranen van geluk huilt. Tijdens dat zalig feestnummer grijpen ze naar hun smartphone om het te kunnen opslaan op Shazam en je zatte nonkel typt een status op Facebook waar hij je kersverse man zijn naam verkeerd in spelt.

Technologie kan heerlijk zijn om mooie momenten vast te leggen maar het kan je ook blind maken en je belemmeren om gewoon van het moment te genieten. Daarom wordt er steeds meer gevraagd om de smartphone thuis te laten.

Wil je toch graag wat extra aandenken aan jouw grote dag? Plaats dan wegwerpfototoestellen op alle tafels. De meest hilarische en emotionele momenten zullen hierop vastgelegd worden vanuit alle hoeken van de zaal.

Zou jij het zien zitten, een bruiloft unplugged

xoxo
Le Visage