woensdag 18 mei 2016

Let's take a selfie!

Thé perfect selfie!

Please, can we make a selfie? Deze week zijn we geïnspireerd door de Blush Academy & Agency blog om de perfecte selfie te maken! Geef nu zelf toe, je make-up is on fleek, maar je krijgt er niet de juiste foto mee? Lees mee en leer hun tips voor de perfecte foto!
Hoe maak je nu eigenlijk de perfecte selfie? Dat is iets wat wij ons afvroegen én antwoorden voor hebben gevonden. Hieronder vind je 5 tips om je te helpen met de perfecte selfie. Nog een extra tip: never enough pictures. Maak genoeg foto’s zo kan je de mooiste eruit halen waardoor je dé perfecte selfie hebt. ;-)  


Stap 1: Light, light, light.
Wanneer je zorgt voor extra light, zal je gezicht mooi ophelderen op de foto. Zo ziet je gelaat er egaler uit en zal de foto een frisse, leuke vibe hebben. Kies dus voor een plaats waar het licht een beetje op je gezicht valt maar net niet teveel zodat de foto zeker niet overbelicht is.


Selfie_1.jpgStap 2: More Make-Up
Op een foto ziet alles er zachter uit. Voor dé perfecte selfie is een goede tip om net wat meer make-up te gebruiken en alles wat extremer aan te brengen. Net wat meer blush, highlighter en je zal stralen op de foto!


hilary-duff-selfie.jpg


Stap 3: Denk aan alles!
Ook het blousje, kleedje, T-shirt dat je aanhebt is belangrijk voor de foto. Draag een kleur waar je je goed in voelt, waardoor je straalt. Zo zal je zelfzekerder zijn en en dit zal je zien op de foto. Door de kleur die goed bij jou staat aan te hebben gaat jouw selfie prachtig zijn!

608afe5260d62a7e9fbcf5e4bc79fd09 (1).jpg


Stap 4: The right angle.
Zorg dat je de foto maakt vanuit een bepaalde hoek van je gezicht. Zo zullen je jukbeenderen in de kijker komen én lijken je ogen groter. We all want this, right?


download (1).jpg
Stap 5: Effects
Als je foto een effectje nodig hebt no problem! Op instagram, apps… kan je hiervoor terecht! Gebruik wat extra contrast waardoor al jouw mooiheden net wat meer in de kijker komen.


da86c18c797e47cafd756cb3763cf85b.jpg


Let’s make some selfies ;-)

Xoxo Blush & Le Visage