woensdag 2 maart 2016

The Power of Make-Up

Het is geen geheim dat wij bij Le Visage dol zijn op make-up! Naast het boosten van je zelfvertrouwen en het naar voor brengen van je goede eigenschappen is make-up ook gewoon leuk! ;-) De dag van vandaag wordt er echter steeds meer neergekeken op mensen die die graag (en veel) make-up dragen. You wear too much make-up! Hou jij van een glamoureuze look met alles erop en eraan of ga jij liever voor de natuurlijk look? Alleen mascara of helemaal niets? You rock what you got girl, want make-up hoort een bron van creativiteit en zelfvertrouwen te zijn en is geen masker waar je achter schuilt! It's your creativity! 


Een slankere neus, scherpere kaakbenen of mooie grote ogen? Je kan het allemaal met make-up, maar het zou geen voorwaarde mogen zijn om het huis te verlaten.
Als je echter gek bent op make-up en jezelf elke dag weer transformeert; dat zou weer geen reden mogen zijn om je voor te schamen. Draag je nu veel of weinig, dik of dun; het belangrijkste is dat JIJ je goed voelt in je vel en daar heeft niemand anders over te oordelen!


Steeds meer beautygoeroe's willen mensen erop attent maken dat make-up een manier is waarop sommige mensen zich uitten en het enkel een tool is om bepaalde dingen naar voor te halen (en eventueel een slapeloze nacht te verdoezelen ;-) ). Als je zoekt op YouTube naar 'The Power of Make-Up' vind je tal van filmpjes met mensen die maar de helft van hun gezicht maquilleren. Dit enkel om te laten zien dat ze zich niet schamen voor hun 'naakte helft', maar dat ze dol zijn op make-up!

Tell us, wat is jouw dagelijkse look? We want to know!

xoxo Le Visage