donderdag 2 juni 2016

Cent Pur Cent

Hallo allerliefsten! Caroline Rigo hier! Hebben jullie al gehoord over mijn laatste project? Ik breng namelijk een nieuw exclusief make-upmerk uit: Cent Pur Cent. Het zal echter enkel te verkrijgen zijn in apothekers. Maar ik ben er zo blij mee dat ik het graag met jullie wil delen.Cent Pur Cent is speciaal ontwikkeld voor mensen die er ten eerste graag goed uitzien (wie wil dat nu niet ;) ) maar toch één willen zijn met de natuur en enkel natuurlijke en pure ingrediënten op hun gezicht willen. De make-up ziet er niet alleen prachtig uit maar is ook samengesteld uit verschillende mineralen die de huid verzorgen en laten ademen. Onder het motto 'hip, healthy, happy and hypoallergenic' zijn wij gestart aan het ontwikkelen van dit product.

De lijn bestaat uit zowel vloeibare als losse poeder foundations, een primer en een poederconcealers. Voor de ogen hebben we een mascara, twee eyeliners en oogschaduws in verschillende kleuren. De lippen omlijnen we met een nude lipliner en hebben daarna de keuze uit 3 verschillende kleuren lipstick. We voorzien dus een full face off make-up met één lijn.

Daarnaast bieden we ook een set professionele borstels, voor zowel het gezicht als de ogen, die zorgen voor een feilloze apllicatie.
Nieuwsgierig? Volg dan zeker de sociale media van Cent Pur Cent om te weten wanneer en waar het merk verkrijgbaar zal zijn.

xoxo
Caroline