woensdag 10 februari 2016

Falsies!

Wink, Wink...bent u ook zo fan van valse wimpers? Velour of Esqido? We hebben ze allemaal, van natuurlijk tot intens! Maar hoe breng je ze aan? Wel hier volgt een handleiding over hoe je ze best thuis zelf aanbrengt.
Start met het 'passen' van de wimpers. De meesten zijn extra groot gemaakt zodat ze iedereen zouden kunnen passen. De beste manier om de juiste maat te vinden is door de wimper op je ooglid te plaatsen en te kijken waar jouw eigen (zichtbare) wimpers starten en stoppen. Buiten deze punten mag je nooit gaan, anders valt het op ;-) Knip de wimpers altijd aan de buitenhoek, nooit aan de binnenhoek!

Breng een dunne laag lijm aan op de strip van de wimper en laat minstens 30 sec drogen. Hoe langer je wacht, hoe plakkeriger de lijm wordt en dus hoe beter ze zal blijven zitten tijden het aanbrengen.

Pak de wimpers vast met een pincet en glij ze over je natuurlijke wimpers heen, zodat het middelste stuk al goed op zijn plaats zit. Ga daarna de uiteinden tegen de wimperlijn aankleven tot ze blijven zitten. Open je ogen om te kijken of ze goed zitten en pas aan indien nodig.

Vind je het toch nog te moeilijk? Of wil je er graag een mooi make-upje bij?
Dan kan je steeds een afspraakje boeken bij ons!

xoxo
Le Visage