woensdag 27 januari 2016

Skincare

Make-up kan een reddende engel zijn om imperfecties weg te werken en je goede punten te doen stralen. Het is echter belangrijk om je huid te verzorgen zodat make-up er eens zo goed uit ziet (of zodat je niet eens make-up nodig hebt ;-) )
Wij geven je graag wat tips over hoe je je huid beste verzorgt en klaarmaakt voor make-up!

Tip 1: Draag NOOIT make-up in bed. Zorg ervoor dat, voordat je je bed in kruipt, je gezicht helemaal vrij is, zodat het kan ademen doorheen de nacht. Restjes make-up die achterblijven kruipen in de poriën, zorgen voor verstoppingen en versnellen het verouderingsproces.
Reinig de huid met een reinigingsolie en veeg na met micellair water. Was het gezicht daarna met een reinigingsgel.


Tip 2: Vettige huid, droge huid of combinatiehuid; ze moeten allemaal gevoed en gehydrateerd worden. Pas gewoon je gezichtscrème aan aan je huidtype en wrijf hem 's morgens en 's avonds in na het reinigen.

Tip 3: Een zalig gezichtsmaskertje kan altijd goed doen. Er zijn er dan ook tal van op de markt met elk hun eigen doel of werkwijze. Geef je huid zijn wekelijkse boost en je zal versteld staan van het resultaat.

Tip 4: Last van schilferende foundation of is je make-up niet egaal? Probeer 2 à 3 keer per week je gezicht mild te scrubben. Dit verwijdert dode huidschilfers en doet je gezicht glowen.

Tip 5: Drink water! Probeer 1l tot 1,5l water te drinken per dag en je huid zal je bedanken.

Hou rekening met deze 5 tips en je zal stralen!

xoxo Le Visage