woensdag 16 december 2015

Dé kleuren voor 2016 in make-up!

Rose Quartz? Serenity? Welke kleuren zijn dat? Dé kleuren van 2016! Pantone heeft de kleuren vernoemd die dé kleuren van 2016 worden en dit jaar zijn er 2 kleuren verkozen! Rose Quartz en Serenity. And we love them! Denk maar aan die mooie natuurlijke look, maar toch net met die speciale touch. Deze kleuren zijn hier perfect voor! Hieronder vind je onze favorieten van nagellak tot make-up.

Rose quartz

Rose quartz is een zeer goede kleur voor oogschaduw. Het is een natuurlijke kleur, maar brengt je ogen toch meer naar voren waardoor je die open look krijgt. Wil je toch net iets specialer? Ga dan voor een rose quartz oogschaduw met glitters in. Deze laten je ogen zeer mooi uitkomen en geven toch die extra speciale touch. Zeker een aanrader voor met de feestdagen! ;-) Wil je wat lippenstift of nagellak op maar wil je niet te hard opvallen?  Ga dan voor een lippenstift of nagellak in Rose Quartz! De kleur is zeer neutraal en kan je het met alles combineren. Met deze kleur creëer je een leuke en elegante look.Serenity

Serenity is so pretty! We love it. Deze lichtblauwe kleur is zeer mooi in oogschaduw en zeker wanneer je het combineert met Rose quartz. Het is origineel, fris en leuk! Omdat het zachte kleuren zijn, ga je niet te hard opvallen maar zal het toch wat specialer zijn. Durf jij net dat stapje verder te gaan, ga dan voor nagellak of een eyeliner in de kleur serenity. Het is een lichtblauwe kleur die jouw ogen doen uitkomen, het is prachtig! Ga voor een gewone blauwe eyeliner of kies eentje met extra glitters in.


Xoxo, Le Visage