woensdag 16 maart 2011

TEXAS COLLECTION lente/zomer 2011 by OPI

Met de 'Texas Collection' voor de lente/zomer 2011 komt OPI met een tijdloze stijl thuis in Amerika. Deze levendige kleuren, zo beschrijvend als beelden van een Amerikaanse zomer, geven een frisse en stijlvolle look aan vinger- en teennagels.

" Texas vormde de inspiratie voor dit seizoen, met heldere en klassieke neutralere kleuren boordevol 'American Spirit' " vertelt Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. " De 'Texas Collection', met haar herkenningspunten in de prachtige natuurlandschappen van de staat, karakteriseert zich door haar warme honing- en oranjetinten tot sprankelende kleurtonen van violet en lichtblauw. "

Bovendien kondigt OPI met deze collectie een speciale nieuwe finish aan: Semi-transparante sorbet tinten. Deze nieuwe finisch zal in zijn volle glorie beschikbaar zijn in 2012 maar geven nu al de vingers en tenen een fijne glossy afwerking. Om het sorbet effect te verkrijgen, moet er bovenop de gekozen base coat één laagje nagellak aangebracht worden op de tien vingers. Wanneer de eerste laag droog is, kan er een tweede laag aangebracht worden.SLECHTS 13,95€, verkrijgbaar bij Le Visage Shop in Hasselt of via onze webshop www.le-visage.be