woensdag 13 april 2016

Show your true colours

Nu dat het weer wat warmer wordt en er wat meer kleur is buiten, willen we dat zelf ook uitstralen. Een kleurrijkere outfit is altijd een optie, maar hoe breng je wat meer kleur in je make-up look? Wij hebben enkele tips op een rijtje gezet zodat je niet overkomt als een keurboek! ;-)

Welke kleur?
Wanneer je kleur wil gebruiken op je ogen, kies je best nooit voor dezelfde kleur als je oogkleur.
Groene ogen spreken het meest met rode ondertonen zoals marsala. Blauwe ogen gaan dan weer goed met roze of meer oranje ondertonen. Mensen met bruine ogen hebben geluk want zij zouden met elke kleur kunnen wegkomen.
Maak je echter geen zorgen, er zijn geen regels in make-up, dus kies voor de kleur waar jij je het beste bij voelt.

Eyeliner
Hiermee kan je zo subtiel of zo intens gaan als je wil. Een beetje gekleurde knol eyeliner in de waterlijn of een dramatische cateyeliner op het ooglid. Probeer uit en zie wat jou het beste zint.

Oogschaduw
Definieer je arcadeboog met een matte oogschaduw en 'teken' je oogvorm. Plaats daarna een gekleurde oogschaduw op het bewegend ooglid. Dit zorgt voor een pop of colour op de ogen zonder overboard te gaan.

Mascara
Voor een subtielere look, kies voor een gekleurde mascara. Bijna elk merk heeft een aantal kleuren in zijn collectie zoals paars of blauw.

Lips
Hou je de ogen toch liever wat neutraal, kies dan misschien eens voor een felle, ongewone lip. Fel roze, oranje of misschien zelfs paars. We know you can rock it!

Welke tip zou jij graag willen uitproberen?


xoxo Le Visage