maandag 4 januari 2016

Make-up look with only 5 products!

Na al die feestdagen en flawless make-up looks, verdient je huid wel een beetje rust :-)
Je kan er fantastisch uitzien met deze 'no make-up' look op een werk- of schooldag. Wat heb je hiervoor nodig? MAAR 5 producten en je kan weer de deur uit met een geweldig gevoel!

Lets get started...
Kies een goede BB cream! De BB creams van Bellàpierre voelen zeer licht aan op de huid maar hebben toch een goede dekking voor sommigen die net iets meer oneffenheden willen wegwerken.
BELLÁPIERRE BB cream
Time for those cheeks... Een beetje kleur brengt terug leven in je gezicht. Afhankelijk van je huidskleur kan je kiezen tussen verschillende ondertonen: nude, pink or coral.

BELLÁPIERRE Compact mineral blush
Je kan ook eerst een bronzer gebruiken om je gezicht wat meer warmte te geven, maar als je de juiste blush gebruikt, is dat zelfs niet nodig ;-)

Get those eyebrows on fleek! Je wenkbrauwen gaan je gezicht echt vormen dus deze stap is cruciaal ;-) (tenzij je al van nature mooie wenkbrauwen hebt, dan volstaat een beetje brow gel al). Anastasia Beverly Hills is niet meer weg te denken als het over wenkbrauwproducten gaat. Je kan de Dipbrow Pomade, de Brow Wiz of de poeders gebruiken (afhankelijk van welk resultaat je wil verkrijgen).


Make your eyes pop with some coats of mascara... 

PER-FÉKT Lash perfection gel
Als je je ogen nog wat meer wil definiëren, kan je dezelfde bronzer van daarnet ook in je arcadeboog gebruiken.

And last but not least... The lips!
Gebruik een lippotlood om je lipcontouren te accentueren en je kan ook je hele lip hiermee inkleuren. Wil je liever een glossy look, kies dan voor een mooie lipgloss. Dit gaat je lippen ook voller doen lijken ;-)
SLEEK Eau la la liner
BELLÁPIERRE Super gloss lip gloss
xoxo, Le Visage