maandag 28 december 2015

New Year's Eve!

Het is alweer het einde van het jaar en dat vraagt om een feestje! Of je nu samen met je familie in de zetel zit of gaat dansen met je vrienden, wij hebben de perfecte feestlooks voor jou op een rijtje gezet zodat jij 2016 fabulous kan inzetten!

Make your eyes sparkle!
Met de nieuwe paletten van Bellápierre kan je prachtige gouden of zilvergrijze smokey eyes creëren. Wil je graag een metallic effect? Maak je oogschaduwborstel vochtig en dip het in één van onze losse minerale oogschaduw. Het pigment wordt op die manier dubbel zo intens en geeft een superfeestelijk effect.


I whip my hear!
Krullen of stijl haar zijn altijd leuke opties, maar voor wie eens iets anders wil doen dit jaar hebben wij enkele voorstellen.
We all love a Pink Pewter! Schuif de haarband over je haar en draai je lokken rond de elastiek. Het geeft een messy, maar tegelijkertijd elegante look.


Vlechten was een grote haartrend het voorbije jaar en wij willen dat die blijft duren in 2016. Een vlecht langs de zijkant van je hoofd over je schouder is klassiek, maar trek de kronkels wat los en je volumineuze vlecht lijkt net van Pinterest te komen.


Niet zo handig met haar of make-up, of gewoon geen zin om al het werk zelf te doen? Er zijn nog plaatsen vrij op 31/12 om je bij ons tip top in orde te laten maken voor eindejaar. Zeker een aanrader!

xoxo Le Visage