woensdag 25 november 2015

Bronzed look & Brown smokey eyes

Wil je tijdens deze winterse dagen een warme look creëren? Here is what you have to do...

Je kan naar persoonlijke voorkeur zwaar of licht gaan werken op de huid. Afhankelijk van je huidtype en finish dat je wil hebben, moet je een keuze gaan maken tussen een liquid of cream. Hetzelfde geldt ook voor je contour. Het is natuurlijk niet noodzakelijk om te contouren voor een bronzed look te hebben, maar om je jukbeenderen in de kijker te zetten, is dit zeker een must! ;-)Je kan contouren met een contour kit of je kan hiervoor een donkere concealer of foundation gebruiken.

Om je cream of liquid vast te zetten voor een hele dag, is het handig om een poeder te gebruiken. Bellápierre heeft een nieuwe Contour & Highlight Pro Palette uit en deze is hier perfect voor!

Bellápierre contour and highlight pro palette
Bellápierre Contour & Highlight Pro Palette

Een blush is zelfs niet nodig voor deze look, maar als je er eentje gebruikt, kies dan voor een peach kleur en niet voor roze tinten. Wat je bronzed look wel helemaal compleet maakt, is een mooie highlighter. Je kan gaan voor een champagne kleur of de lijn van je look doortrekken en een bronzy kleurtje gebruiken. Deze Multicolour powders zijn ook zeer leuk want dan heb je van beide een beetje ;-)

Inglot AMC highlighting multicolour powder 84

The eyes? Met een bruine smokey eye kan je niets mis doen! Het past perfect bij deze look en geeft dat extra warmte aan je look en ziet er tegelijk ook zeer sexy uit. Bellápierre heeft een leuke kit samengesteld om de perfecte smokey eyes mee te creëren. Er zitten twee verschillende oogschaduw in, een oogpotlood om je look smokey te maken en een zwarte mascara. Een all-in-one kit. Super handig, toch?!
Bellápierre Smokey Bronze Eyes Kit


And last but not least... een beetje gloss op je lippen and you'll be a bronzed goddess ;-)
Inglot Lipgloss Sleeks 61xoxo, Le Visage