maandag 12 oktober 2015

Musthave brushes for the eyesAls je iemand bent die graag oogmake-up gebruikt, dan komen deze borstels heel goed van pas. Dit zijn 5 borstels die je zeker in je make-up tas moet hebben. Natuurlijk zijn er zoveel meer variaties beschikbaar, maar met deze selectie kan je zowel een natural als een smokey eye creƫren. We hebben voor het merk Sigma gekozen, omdat het van zeer goed kwaliteit is en dus ook jarenlang plezier van gaat hebben.


Sigma E35 Tapered Blending
Sigma E55 Eye Shading
Sigma E05 Eye Liner
Sigma E30 Pencil
Sigma E75 Angled Brow
Met de Shading brush kan je de kleur op de oogbol gelijkmatig aanbrengen door het borsteltje plat te gebruiken. Op die manier krijg je het mooiste kleurresultaat.

De E35 gebruik je om de arcadeboog te definiƫren en de kleuren te blenden zodat je een mooie overgang van de verschillende hebt en er geen harde lijnen zichtbaar zijn.

Een kleurtje aanbrengen op je onderste wimperrand of bij je ooghoeken wordt veel makkelijker met een Pencil brush. Deze is klein en eindigt in een smal puntje zodat je er een goede controle over hebt en preciezer mee kan werken.

De E05 Eyeliner brush is perfect voor het gebruiken van een gel. You're eyeliner will be on fleek met dit dun penseeltje.

De Angled Brow brush kan je zowel bij poeders gebruiken als gel. Is de eyeliner brush niets voor jou dan kan je met deze borstel ook je eyeliner aanbrengen.


xoxo, Le Visage