maandag 26 oktober 2015

Halloween Make-Up Inspiration


Mwhoehahahah… It’s almost Halloween! En dat betekent dat we moeten beginnen nadenken in wat we ons gaan verkleden. En bij een leuk (lees eng) kostuum, moet natuurlijk je make-up ook on point zijn. Het is namelijk een van dé belangrijkste dingen voor Halloween, zo klopt jouw outfit helemaal! Wat te gebruiken voor jouw Halloween make-up? 


Eyeliner
Voor eyeliner blijf je best bij een zwarte kleur, gebruik eyeliner niet enkel voor je ogen. Je kan er ook zeer leuke figuurtjes mee tekenen op je huid waardoor het bijna lijkt of je gezicht is behandeld met body paint! Maak met een eyeliner je ogen donker, kleur sterretjes of zet puntjes op de gekste plekken op je gezicht. Je zal er al héél wat enger uitzien hierna! Oogschaduw
Voeg wat oogschaduw toe om wat kleur te hebben in je gezicht. Ga dus bij de oogschaduw niet voor een donkere kleur maar kies een enge kleur uit! Ga voor rood, groen, blauw... noem maar op. Kies wat jij leuk vindt en wat bij jouw outfit past. Gebruik oogschaduw niet enkel op je oogleden, maar gebruik het ook onder je ogen om een extra effect te creëren. 


False Lashes 
Maak je Halloween make-up hélemaal af met False Lashes, je ogen zullen zeer mooi uitkomen. Ga niet voor gewone valse wimpers, maar kies er in felle kleuren of in een gekke vorm. Voor de durvers: Om je ogen nog extra scary te maken ga voor kleurlenzen. Kies er in een gekke kleur zoals paars of ga voor hele lichte ogen! Kies wat jij leuk vindt en go all the way ;). 


Body Jewels
Om je make-up nog wat extra speciaal te maken, kan je gebruik maken van body jewels. Hiermee bedoelen we parels die je als stickers op je huid kan plakken. Het zal je make-up helemaal tot zijn recht laten komen en je zal op de avond zelf zeer uniek zijn!Lippenstift
Natuurlijk niet te vergeten is je lippenstift. Ga voor donkere kleuren, wij verkiezen paars, donkerrood of zelfs zwart! Ga voor een matte kleur en eentje die lang blijft zitten. Zo zal deze niet verdwijnen als je eens een glaasje drinkt en blijf je er de hele avond eng uitzien.


Xoxo, Le Visage