maandag 7 september 2015

The most comfortable lashes...EVER!


Wil jij ook graag mooie en lange wimpers, die ook nog eens comfortabel zitten? Then we’ve got some news for you! Vanaf nu kan je ESQIDO wimpers verkrijgen bij Le Visage. Maar wat is ESQIDO precies?


ESQIDO is een luxueuze, maar toch betaalbare collectie van professionele wimpers met een zeer goede kwaliteit. De wimpers zijn allemaal handgemaakt van het fijnste nertsbont, verzameld door het verlies van bont in de natuurlijke cyclus van het dier.  Geen dieren worden geschaad in het creëren van onze wimpers. Het bont in combinatie met een ultralichte en zachte katoenen band, resulteert in de meest lichte en comfortabele paar valse wimpers ooit.

ESQIDO wimpers zijn beschikbaar in een reeks van veelzijdige stijlen, geschikt voor elk oogtype en voor alle gelegenheden. Zo kan je kiezen uit 9 verschillende stijlen: Little Black Lash, Unforgettable, Oh so sweet, Miss Dolly, BFF, Lashlorette, Lashmopolitan, Voila Lash en Amp it up. Met haar mooi resultaat, haar comfortabele pasvorm en haar super cute names is dit het perfecte paar wimpers voor JOU!
Let’s add instant glamour to your look!

Xoxo Le Visage
P.S Kom passen bij ons! J