woensdag 16 september 2015

Sigma Spa® Brush Cleaning

Propere make-up borstels zijn heel erg van belang! Ook voor jezelf, maar zeker ook als je iemand anders gaat opmaken. Er komen veel bacteriën in je borstels als je ze niet wekelijks poetst. Je kan ze ook ze ook oppervlakkig reinigen met een tissue en een beetje brush cleanser, maar voor een grondige reiniging is deze Cleaning Mat van Sigma perfect.De Sigma Spa Brush Cleaning Mat is een innovatieve mat met 7 verschillende texturen om zowel oog als gezichtskwasten te wassen. De mat bevat zuignappen aan de achterzijde voor een goede plaatsing op een vlakke ondergrond. Het is uniek ontworpen zodat het de meeste wastafels zal passen.

Er bestaat ook een praktische handschoen. De Sigma Spa 2X Brush Cleaning Glove heeft 8 verschillende texturen en is zeer gemakkelijk in gebruik. Je borstels gaan er weer als nieuw uitzien na een goede poetsbeurt ;-)!


Ook heeft Sigma een compactere versie: De Sigma Spa Express Brush Cleaning Glove. Door zijn compacte vorm is deze reisvriendelijk en kan je ze overal meenemen. Borstel wassen was nog nooit zo leuk :-)!
Hieronder vind je ook een filmpjes hoe je deze kan gebruiken.xoxo Le Visage