woensdag 9 september 2015

Mens sana in corpore sano

Een gezonde geest in een gezond lichaam! Klinkt goed, toch? Probeer jezelf eens een keer per week in de watten te leggen en sluit je op in je badkamer voor een paar uurtjes.

Ooooohhmm
Decoreer de kamer met kaarsen en zet een ontspannend muziekje op. Mediteren of yoga kan je echt ontspannen. Neem een relaxte houding aan en let op je ademhaling. Snack op wat fruit, noten, of rauwe groenten en drink voldoende water. Voor de hardcore detoxers: maak een green smoothie met ingrediënten zoals spinazie, komkommer, avocado en citroensap.
Deze zullen je lichaam reinigen en je een ware vitamineboost geven.

Blow off some steam
Of je nu een badpersoon bent of een douchepersoon. Beide opties zijn ontspannend. Gebruik al je favoriete producten van douchegel tot een gezichtsmasker. Wil je echt dat spa gevoel? Maak een zelfgemaakt gezichtsmasker at home!
  • Meng 1 rijpe banaan, 1 theelepel honing en paar druppels limoensap. 
  • Smeer het mengsel op je gezicht, hou de ruimte rond je ogen en mond vrij. 
  • Laat het masker 15 minuten intrekken en spoel zorgvuldig af met lauw water. 
Geef de huid extra voeding met de Bellápierre Facial Moisturiser. De crème is rijk aan antioxidanten en haar formule helpt tegen de beschadiging van de huid door vrije radicalen. Het helpt de huid te kalmeren door optimale hydratatie en voeding te geven.
Na het mediteren en ontspannen in de douche/ het bad is het tijd om het energielevel op te krikken. Blaas de pannen van het dak met zowel je favoriete songs als je haar op maximum volume. Whip that hair back and forward, girl! 

Voor dat kleine extra wellness gevoel: spray een rustgevende geur zoals lavendel op je kussen voor je gaat slapen. Je slaapt als een roos en je haar ruikt fantastisch de volgende dag!

Happy relaxing
xoxo Le Visage