woensdag 23 september 2015

Anastasia Contour Cream Kit


Een product dat zeker niet ongekend is in de beautywereld is de Anastasia Beverly Hills Contour Kit. Wie van contouren houdt, is het al ongetwijfeld al eens tegengekomen. It must be good if Kim K. is using it, right?! ;-)



Wij zijn er alleszins ook verliefd op! :-) Je hebt vier verschillende kits: deep - fair - light - medium. Elke kit heeft drie highlightkleuren en drie contourkleuren. De contourkleuren kan je zowel gebruiken om te contouren, maar ook om warmte te creĆ«ren door het als brozer te gebruiken. Het leuke aan cream products is, dat je het mooi in je huid kan blenden zodat het er natuurlijker uit gaat zien. Het is zeker ook een goede oplossing voor mensen die een droge huid hebben. Cream products houden zich minder snel vast aan droge plekken terwijl dat bij poeders wel vaak het geval is. Voor degenen die een zeer droge huid hebben en de textuur van  het product nog een beetje aan de droge kant vinden, kunnen gebruik maken van een druppeltje beauty olie of argan olie. Zo kan je het uitblenden alsof het niets is ;-)



Wij hebben ook een video bijgevoegd waar een make-up artist bij Anastasia Beverly Hills jullie perfect uitlegt hoe je de Contour Cream Kits kan gebruiken :-)

Have fun watching!



xoxo, Le Visage