woensdag 30 september 2015

A perfect marriage

We are in love... met huwelijken!! Een dag waarop je zo gelukkig bent dat je anderen aansteekt met happiness. Je gaat dan ook trouwen met diegene waar je zoveel van houdt.
Omdat deze dag zo belangrijk is, is het belangrijk dat je er straalt als bruid! Hieronder geven we je enkele tips.
Hmmm... laten we even wegdromen door onze favorieten van kapsels en make-up te geven, voor op dé dag!Kapsels

Ga voor opgestoken haar, het zorgt ervoor dat je haar uit je gezicht blijft en het ziet er fantastisch uit! Zo hoef je je geen zorgen meer te maken dat je haar naar alle kanten waait of dat je haarlijn net verkeerd is op die foto ;-) Met opgestoken haar blijft je haar mooi op zijn plaats zitten, waardoor je er op elke foto geweldig uitziet! Maak je haar af door bloemetjes of glitters toe te voegen.

Een deel van je haar los dragen is ook zeer mooi. Zoals we eerder al zeiden is je haar helemaal los dragen wat moeilijker, omdat je niet weet waar je haar soms naartoe gaat ;-). Hiervoor raden we je aan de bovenste lokken naar achteren te draaien. Maak beiden uiteinden vast met een mooie speld of bloemenkrans et voilà alles blijft mooi op zijn plaats!

Make-up

Op jouw dag moet natuurlijk je make-up ook on point zijn. Naast hét kleed is je make-up en kapsel zeer belangrijk. Ga niet voor felle kleuren, maar kies zachtere kleuren uit! Om je ogen mooi te laten uitkomen, gebruik je best een glinsterende oogschaduw. Beetje stress? Dit is heel normaal! Het is een belangrijke dag in jouw leven. Om te voorkomen dat je soms wat witter wordt, is een lichte blush de oplossing! Zo blijf je er altijd even stralend uitzien en zal het niemand opvallen dat je wat zenuwachtig bent! Je blijft namelijk een leuk kleurtje behouden op je wangen. Als laatste de lippenstift. Ga niet voor een felle kleur maar blijf in de zachte tinten. Kies hiervoor ook best voor een matte lippenstift en die niet afgeeft ;-). Per-fect right?

Xoxo, Le Visage