maandag 21 september 2015

A complete Fall Make-up Look

Nu het nieuw seizoen van start is gegaan, gaan we weer opzoek naar die mooie, warme kleuren die ons gaan laten stralen. Felle lipkleuren zijn echt wel 'hot' dit seizoen! Dit kan zowel voor een avond look als een doordeweekse werkdag met een zachte oogschaduwkleur of enkel een mooie eyeliner. We willen als inspiratie een volledige look voor jullie beschrijven.

Alles begint met een goede basis! Hiervoor is de BB cream van Bellápierre de perfecte oplossing. Het geeft je een mooie dekking, maar laat je huid erdoor schijnen voor een meer natuurlijke look. Om deze te setten zodat je er heel de dag flawless kan uitzien, kan je de Mineral Foundation gebruiken. Dit zorgt er niet alleen voor dat je make-up voor een lange tijd goed gaat uitzien, maar geeft je nog een extra laagje dekking.



Nu onze summer tan bijna aan het vervagen is, is het toch van belang om tijdens de herfst een beetje warmte boven te halen door gebruik te maken van een mooie bronzer. Als je meer wil gaan contouren, kies dan zeker voor wat meer koelere tinten. Dit kan zowel met cream products als met powders, afhankelijk voor welke finish je wil gaan.


Iedereen kent ze wel: The Anastasia Beverly Hills brow products. Een favoriet van vele beautyvloggers en make-up artists. Voor een natuurlijke look kan je al snel de deur uit met enkel de Tinted Brow Gel te gebruiken. Wil je meer vollere en dikkere wenkbrauwen dan kan je ofwel de poeders gebruiken ofwel de Dipbrow Pomade. Het lijkt een moeilijke taak in het begin maar oefening baart kunst, ladies!




Een simpele eyeliner kan je ogen al meer laten spreken. Je kan een liquid liner gebruiken om een mooie afgelijnde eye-look te creëren of je kan een zacht potloodje gebruiken die je makkelijk kan uitwrijven voor dat smokey-effect te verkrijgen. Een eyeliner zorgt er ook voor dat je wimpers er voller gaan uitzien.
Een laagje mascara doet wonderen! Mascara gaat je ogen echt laten spreken en doet je ogen ook groter lijken. Voor een avondje uit is het zeker eens leuk om een paar falsies op te zetten voor een lashy look.

And last but not least... The Lips die we in de kijker gaan zetten! Hier zijn enkele lip opties van Bellápierre die je herfst-look dat extraatje zullen geven.

Mineral Lipstick - Couture
Mineral Lipstick - Burlesque


Mineral Lipstick - Cherry Pop
Mineral Lipstick - Envy

















xoxo Le visage