maandag 10 augustus 2015

We love these hypes!

Trends komen en gaan. Soms ontstaat er rond een bepaald product een enorme hype. Maar zijn die hypes altijd terecht? Hier zijn alvast 5 producten waarvan wij denken dat ze de hype waard zijn!1. Naked palletten van Urban Decay 
Elk make-up hartje tikt een beetje sneller als Urban Decay aankondigt dat ze weer een nieuw pallet op de markt gaan brengen. De kleuren zijn eindeloos te combineren en het pigment is super goed. Je weet wanneer een product goed is als je enorm veel dupes op de markt vindt! Met anderen woorden hype approved!! ;-)

2. Anastasia Beverly Hills Dipbrow
It's all about the eyebrows! Wenkbrauwen doen je gezicht spreken. Maar jammer genoeg zijn we niet allemaal van nature zo gezegend als Cara Delevigne. But that's why we love make up! Deze Dipbrows zijn super mooi gepigmenteerd en blijven goed zitten. Meer hebben wij niet nodig om overtuigd te zijn!

3. Collection 2000 concealer 
Deze concealer is supergoed. Hij dekt zeer snel en blijft heel lang zitten. En hij is ook nog eens heel goedkoop! Het enige nadeel is dat hij altijd uitverkocht is. Je kan hem jammer genoeg niet in Belgiƫ vinden. Het perfecte excuus om een citytrip naar Londen te boeken als je het ons vraagt!

4. Nars Orgasm
Nars heeft vele gehypte producten, maar omdat het nog zomer is hebben wij voor het meest zomerse exemplaar gekozen. Deze blush lijkt op het eerste zicht niet zo speciaal hij heeft wel een mooi peach kleurtje! Het is de gouden shimmer die het doet! Celebrities als Kim Kardashian en Rihanna staan bekend als fan van dit product. 

5. Real Technique kwasten 
Deze kwasten zijn niet alleen mooi maar ook nog eens super zacht! Ze worden verkocht in setjes waar bij staat voor wat je ze het best kan gebruiken. Dat is ideaal voor beginnende make-up fans. But we love to mix things up! Wij toveren met plezier een blending brush om in een contour kwast en omgekeerd. 

Geen paniek er zijn nog super veel Hypes waar wij fan van zijn! 
Laat ons zeker weten als je een Part 2 wilt van dit artikel.

xoxo, Le Visage